Sunday, October 4, 2015

Expo Buku Islam 2015 di Kuantan Pahang

Assalamualaikum dan Selamat Berhujung Minggu,

Expo Buku Islam 2015 yang di adakan di Kuantan Parade, Kuantan Pahang. Perbagai booth  jualan di buka, di antaranya adalah jualan buku dari syarikat penerbitan buku, peralatan pendidikan awal kanak-kanak, klinik belajar matematik bagi anak-anak bawah 11 tahun, khat kaligrafi ( anda boleh menempah ukiran nama untuk seisi kelurga dengan harga yang berpatutan) dan banyak lagi aktiviti yang menarik di sana.

Jika anda tidak ke mana-mana pada hujung minggu ini, admin syorkan anda membawa anak-anak dan keluarga tersayang ke sana. Diskaun yang hebat menanti anda di sana. Bagi pengemar dan ulat-ulat buku jangan lepaskan peluang keemasan ini terutama warga Kuantan dan sekitar.

Jika anda tercari-cari untuk membuat amal jariah, booth wakaf Al-Quran dan Telekung Solat juga di buka di sana.                                                   kredit foto : FB Khaa Alif Lam Sodd

Perbagai buku kanak-kanak di jual di sini :


Perbagai buku santapan untuk orang dewasa juga di jual dengan harga yang berbaloi-baloi.Jangan buang masa anda. Jom ke Expo Buku Islam 2015, Kuantan Parade Kuantan Pahang.

Tiada masa untuk ke expo atau kedai buku, anda boleh beli di sini : [ Sila Klik pada photo]
Atau Klik Di :

No comments: